NY LØYPEMASKIN

  Ny løypemaskin i Hessdalen Idrettslag

   

  Stor giverglede fra både private, bedrifter og foreninger gjør at vi nå har gått til anskaffelse av en brukt løypemaskin i Hessdalen IL. Det betyr at det blir maskinkjørte spor allerede denne vinteren. Vi takker alle dere som har bidratt med støtte!

   

  Fortsatt har vi som mål om anskaffelse av en nyere maskin, så innsamlingsarbeidet vil fortsette fremover.

  Drift og vedlikehold av løypemaskina medfører også kostnader, så vi håper på økonomisk støtte fra både tidligere og nye støttespillere.

   

  Støtten kan gis i form av et årlig medlemskap i løypemaskinen på kr 500,- for enkeltmedlem eller kr 700,- for familie. Merk innbetalingen med "medlemskontigent løypemaskin".

  Praktiske opplysninger:

  • Innbetaling av medlemskontingent eller enkelt donasjon gjøres ved betaling til 4355.16.27536.
  • Innbetaling kan også gjøres ved å vippse til 658373.
  • Merk innbetaling med navn og telefonnummer.
   

  Vi er takknemlig for all ekstra støtte og selvsagt er det lov å bidra med et frivillig beløp og enkelt donasjoner slik at vi raskere kan få realisert kjøpet av en nyere løypemaskin. Merk da innbetalingen med "engangsstøtte".

   

  Eventuelle spørsmål kan rettes til:

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.JPG-_VIPPS_-_Hessdalen_IL_-_Lypemaskin.jpg

  Tove Hegseth, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., 91525431

  Rune By Trøen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., 90076564


  På forhånd ønsker Hessdalen Idrettslag å takke for støtten!

  Løypemaskin_Pisten_Bully.jpg

  Hessdalen IL

  • 7380 Ålen
  • 993 20 679
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Siste fra våre nyheter

  31. oktober 2023
  13. oktober 2023
  © 2017 HESSDALEN IL, 7380 ÅLEN. All Rights Reserved.