NY LØYPEMASKIN

   

  Arbeid for ny løypemaskin i Hessdalen Idrettslag

   

  Hessdalen IL har gjennom flere år lagt ned stor innsats i preparering av skiløyper. Per i dag består løypenettet av ca. 5 mil med skispor i Hessdalen, Hersjøen, Øyungen og Kneppen som kjøres på dugnad gjennom skisesongen. Hessdalen IL ønsker å jobbe for gode skiopplevelser for alle hytteeiere, andre tilreisende og bygdas innbyggere i årene framover.

  Det er forsøkt flere runder med reparasjoner av den gamle løypemaskinen, og det er etter hvert konkludert med at videre reparasjoner ikke er lønnsomt. Derfor ble det på årsmøtet 4. mars 2021 vedtatt at det skal jobbes for å finansiere kjøp av ny løypemaskin.

  Hessdalen IL skal jobbe målrettet for finansiering og drift av ny løypemaskin. For å realisere denne drømmen trenger vi støtte av deg!

  Innkjøp av løypemaskin er en betydelig investering, og vi er derfor avhengig av å få både private bidrag, samt gaver og støtte fra næringslivet og det offentlige.

  Støtten kan gis i form av et årlig medlemskap i løypemaskinen på kr 500,- for enkeltmedlem eller kr 700,- for familie. Vi håper også på enkelt donasjoner slik at vi raskere kan få realisert kjøpet av ny løypemaskin.

  Praktiske opplysninger:

  • Innbetaling av medlemskontingent eller enkelt donasjon gjøres ved betaling til 4355.16.27536.
  • Innbetaling kan også gjøres ved å vippse til 658373.
  • Merk innbetaling med navn og telefonnummer.
  • Midlene som blir samlet inn, blir ikke rørt til annen drift før innkjøp av løypemaskin er realisert.

   

  Målet er at idrettslaget i løpet av vinteren 2022 skal kunne glede mange med flotte maskinkjørte skispor!

   

  Eventuelle spørsmål kan rettes til:

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Tove Hegseth, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., 91525431

  Rune By Trøen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., 90076564


  På forhånd ønsker Hessdalen Idrettslag å takke for støtten!

   

  Løypemaskin_Pisten_Bully.jpg

   

  Hessdalen IL

  • 7380 Ålen
  • 993 20 679
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  Siste fra våre nyheter

  04. november 2021
  15. august 2021
  © 2017 HESSDALEN IL, 7380 ÅLEN. All Rights Reserved.